Öncelikle bir bardak soğuk süt bir kenara ayırılmalıdır.
Geri kalanı geniş bir tencereye dökülüp üzerine şeker, yumurta ve unu da karıştırıp topaklanma olmaması için sürekli karıştırılmalıdır. Tam muhallebi kıvamına gelmeye yakın damla sakızı atılıp iyice karıştırılmalıdır. Muhallebi tam kıvamına geldiğinde ılımaya bırakılmalıdır. Bu arada yaz meyveleri çilek ve şeftali küp küp, küçük bir şekilde doğranmalıdır. Genişçe bardakların dip kısmına meyvelerden karışık olarak koyulmalıdır. Daha sonra bir miktar muhallebi dökülmelidir. Bu arada 1 paket krem şanti 1 bardak soğuk sütle çırpılmalıdır. Muhallebilerin üzerine de ufalanmış bebe bisküvilerinden biraz koyulduktan sonra en son krem şantiler sıkılıp en az 5 saat buzdolabında bekletilmelidir.
Afiyet olsun.