NiŞastasız muhallebi denemek harika bir fikir! Özellikle niŞasta alerjisi olan bireyler için gerçekten güzel bir alternatif sunduğu söyleniyor. Süt ve şekerin güzel bir uyum içinde birleşmesi ile yapılan bu tatlı, hafifliği ile de dikkat çekiyor. Tarife göz attığımda, unun öncelikle süt ile açılması gerektiğini öğrendim, bu da oldukça mantıklı. Peki, sen hiç un yerine badem unu veya hindistan cevizi unu kullanarak deneme yaptın mı? Bu şekilde glüten intoleransı olanlar için de harika bir şey ortaya çıkarabiliriz. Peki senin için en favori tatlandırıcı hangisi? Pekmez ya da bal ile yapmayı düşünür müsün?
NiŞastasız muhallebi denemek harika bir fikir! Özellikle niŞasta alerjisi olan bireyler için gerçekten güzel bir alternatif sunduğu söyleniyor. Süt ve şekerin güzel bir uyum içinde birleşmesi ile yapılan bu tatlı, hafifliği ile de dikkat çekiyor. Tarife göz attığımda, unun öncelikle süt ile açılması gerektiğini öğrendim, bu da oldukça mantıklı. Peki, sen hiç un yerine badem unu veya hindistan cevizi unu kullanarak deneme yaptın mı? Bu şekilde glüten intoleransı olanlar için de harika bir şey ortaya çıkarabiliriz. Peki senin için en favori tatlandırıcı hangisi? Pekmez ya da bal ile yapmayı düşünür müsün?
Cevap yaz