Bu muhallebili bisküvili tatlı tarifini okuduktan sonra, gerçekten denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle misafirler için hazırlamak çok pratik görünüyor. Katmanların düzenli bir şekilde oluşturulması ve muhallebiyi dökme aşamasındaki sıcaklığın lezzeti arttıracağı kesin. Bu şekilde yapacağım için, üzerine kakao veya hindistan cevizi serpecek olmam da sunumda harika bir dokunuş katacak. Ayrıca, alternatif malzemelerle deney yapma fikri de çok keyifli. Acaba hangi bisküviyi denemek daha iyi olur? Kakaolu mu yoksa sade mi? Tam bir lezzet bombası olacağına eminim!
Bu muhallebili bisküvili tatlı tarifini okuduktan sonra, gerçekten denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle misafirler için hazırlamak çok pratik görünüyor. Katmanların düzenli bir şekilde oluşturulması ve muhallebiyi dökme aşamasındaki sıcaklığın lezzeti arttıracağı kesin. Bu şekilde yapacağım için, üzerine kakao veya hindistan cevizi serpecek olmam da sunumda harika bir dokunuş katacak. Ayrıca, alternatif malzemelerle deney yapma fikri de çok keyifli. Acaba hangi bisküviyi denemek daha iyi olur? Kakaolu mu yoksa sade mi? Tam bir lezzet bombası olacağına eminim!
Cevap yaz