Muhallebili Kıbrıs tatlısını ilk kez denemeyi düşünüyorum. Tarif oldukça basit görünüyor, ama özellikle muhallebinin kıvamını tutturmak beni düşündürüyor. Sütü taze kullanmak önemli bir detay. Bisküvileri ıslatmadan kullanmanın tatlının kıvamına olumlu etki edeceği bilgisi de faydalı. Dinlendirme süresine de dikkat etmeliyim, sabırlı olmak lazım. Bu tatlı, yaz aylarında serinletici bir alternatife dönüşebilir, eminim misafirlerim de beğeneceklerdir. Bu tatlıyı yapmayı denedikten sonra neler hissettiğimi paylaşmayı çok isterim. Acaba yaparken en çok hangi aşamada zorlanacağım?
Muhallebili Kıbrıs tatlısını ilk kez denemeyi düşünüyorum. Tarif oldukça basit görünüyor, ama özellikle muhallebinin kıvamını tutturmak beni düşündürüyor. Sütü taze kullanmak önemli bir detay. Bisküvileri ıslatmadan kullanmanın tatlının kıvamına olumlu etki edeceği bilgisi de faydalı. Dinlendirme süresine de dikkat etmeliyim, sabırlı olmak lazım. Bu tatlı, yaz aylarında serinletici bir alternatife dönüşebilir, eminim misafirlerim de beğeneceklerdir. Bu tatlıyı yapmayı denedikten sonra neler hissettiğimi paylaşmayı çok isterim. Acaba yaparken en çok hangi aşamada zorlanacağım?
Cevap yaz