Tart kalıbında muhallebi yaparken dikkate almanız gereken en önemli nokta, muhallebiyi hazırlarken süt ve şekerin tamamen erimesini sağlamak. Kuru malzemeleri karıştırırken topaklanmaması için önceden bir miktar süt ile açmak gerçekten işe yarıyor mu? Ayrıca, muhallebiyi dökmeden önce kalıbı yağlamanın önemi hakkında ne düşünüyorsunuz? Son olarak, bu tatlının üzerine hangi meyvelerin en iyi gideceğini düşünüyorsunuz?
Tart kalıbında muhallebi yaparken dikkate almanız gereken en önemli nokta, muhallebiyi hazırlarken süt ve şekerin tamamen erimesini sağlamak. Kuru malzemeleri karıştırırken topaklanmaması için önceden bir miktar süt ile açmak gerçekten işe yarıyor mu? Ayrıca, muhallebiyi dökmeden önce kalıbı yağlamanın önemi hakkında ne düşünüyorsunuz? Son olarak, bu tatlının üzerine hangi meyvelerin en iyi gideceğini düşünüyorsunuz?
Cevap yaz