Haşhaşlı revaniye muhallebiyi eklemek için öncelikle muhallebiyi nasıl hazırladığınızı merak ediyorum. Sütü ısıtmak ve kuru malzemeleri karıştırmak oldukça önemli adımlar gibi görünüyor. Peki, muhallebiyi revani üzerine yaymadan önce, revaniyi tamamen soğutma sürecinde dikkat edilmesi gereken başka bir nokta var mı? Ayrıca, süsleme aşamasında hangi malzemeleri tercih ettiniz? Bu tatlıyı yaparken karşılaştığınız zorluklar oldu mu?
Haşhaşlı revaniye muhallebiyi eklemek için öncelikle muhallebiyi nasıl hazırladığınızı merak ediyorum. Sütü ısıtmak ve kuru malzemeleri karıştırmak oldukça önemli adımlar gibi görünüyor. Peki, muhallebiyi revani üzerine yaymadan önce, revaniyi tamamen soğutma sürecinde dikkat edilmesi gereken başka bir nokta var mı? Ayrıca, süsleme aşamasında hangi malzemeleri tercih ettiniz? Bu tatlıyı yaparken karşılaştığınız zorluklar oldu mu?
Cevap yaz