Beyaz muhallebili kek yapmayı çok istiyorum ama bazı şeylerden endişeliyim. Özellikle yumurta ve şekerin iyi çırpılması gerektiği yazıyor. Bu aşamada nelere dikkat etmem gerekiyor? Kekin kabarması için başka hangi püf noktalarını dikkate almalıyım? Ayrıca muhallebiyi ne zaman eklemeliyim ki kekim dağılmasın? Kekin dinlendirilmesi neden bu kadar önemli? Yaklaşık 2-3 saat bekletmenin dışında, başka bir noktada dikkat etmem gereken bir şey var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Beyaz muhallebili kek yapmayı çok istiyorum ama bazı şeylerden endişeliyim. Özellikle yumurta ve şekerin iyi çırpılması gerektiği yazıyor. Bu aşamada nelere dikkat etmem gerekiyor? Kekin kabarması için başka hangi püf noktalarını dikkate almalıyım? Ayrıca muhallebiyi ne zaman eklemeliyim ki kekim dağılmasın? Kekin dinlendirilmesi neden bu kadar önemli? Yaklaşık 2-3 saat bekletmenin dışında, başka bir noktada dikkat etmem gereken bir şey var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Cevap yaz